23948sdkhjf

Bygma köper VA-laget i Boden

Enligt ett pressmeddelande ser företaget förvärvet som ett sätt att stärka en redan stark position i Norrland.

Bygghandelsföretaget Bygma kommer att ta över verksamheten den 1 september, samtliga anställda och de befintliga lokalerna i Boden följer med i köpet.

–    Norrland är en oerhört viktig region för oss, där vi växer starkt. Boden är en på flera sätt intressant ort och det finns påtagliga synergier med vår verksamhet i Luleå. Vi har  imponerats av gänget bakom VA-laget som har gjort ett fantastiskt jobb. Vi är glada att nu välkomna dem till Bygma, kommenterar Peter Lindström, vd för Bygma, i pressmeddelandet.

Johan Sharma, vd och delägare i VA-laget, säger i pressmeddelandet att det känns rätt att sälja till en stark ägare för att kunna fortsätta växa.

– Att sälja sitt livsverk till en seriös part med ett mycket gott renommé i branschen, med en stark företagskultur  med fokus på kunden och ständig förbättring  borgar för fortsatta framgångar samt trygghet för våra medarbetare. Vi uppskattar dessutom  att Bygma, liksom vi, värnar om den lokala förankringen.

VA-laget i Boden vann utmärkelsen Årets handlare på Näringslivsgalan i Boden 2020, och har gått från att vara VA-specialister till en komplett bygghandel med ett sortiment för bygg, takanläggning och markjobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11