23948sdkhjf

BDX Miljö får ny affärschef

Den 1 september tillträder Mattias Bergdahl som ny affärschef på BDX Miljö.

Han kommer att ha sin bas i Luleå, men får hela Norrbotten som sitt arbetsfält – en region han känner till väl, trots att han varit på vift en del år,  bland annat som driftutvecklingschef på Textilia, där han under en tid var stationerad i Köpenhamn.

– Köpenhamn var fint på alla sätt och vis men det är ändå något speciellt med Norrbotten så jag flyttade tillbaka igen, säger Mattias Bergdahl i pressmeddelande.

Han återvänder även till BDX, där han tidigare arbetat som produktionschef på FE-anläggningen på SSAB-området.

– Det känns riktigt spännande att vara tillbaka i företaget. Det har hänt mycket med BDX under de åren jag har varit borta men det jag imponeras mest av är den handlingskraft som finns i organisationen.

Mattias Bergdahl har en utbildning i Industriell Ekonomi från Luleå tekniska universitet samt från SSE Executive Education (tidigare IFL), och uppges ha en bred erfarenhet som ska komma väl till pass på BDX.

– Några av de erfarenheter jag tar med mig från Textilia är produktionsstyrning, produktionseffektivisering och att utveckla affären tillsammans med kunden, områden som är oerhört kritiska i den branschen. Det här områden som jag tycker är både roliga och spännande och som jag tror att det finns möjligheter att utveckla vidare inom BDX.

BDX ser rekryteringen som mycket lyckad.

– Mattias kommer att tillföra både kunnande och nya möjligheter för BDX gällande miljöaffären, säger BDX försäljningschef David Bladfält i pressmeddelandet.

Läs mer om: BDX
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109