23948sdkhjf

Mälardalen nästa för Lännen

Lännen Tractors stärker närvaron i Mälardalen och norrut genom att teckna ett serviceavtal med Frewito i Bro och anställningen av Kjell Forsén som säljare med kontor hos Frewito.

Lännen Tractors, som i första hand tillhandahåller Lännen grävlastare och Lundberg redskapsbärare, tar nu ett rejält kliv för att förstärka närvaron i Mälardalen. En anledning är förstås den heta bygg- och anläggningsmarknaden, men med i bilden är också att företaget aviserar nylanseringar i höst som kan passa väl in bland regionens maskinentreprenörer.

Ny säljare är Kjell Forsén (51 år) som får ansvaret för region Mälardalen och norrut, upp mot Söderhamn. Han utgår från Sollentuna, men har kontor hos den nyblivne avtalspartnern Frewito som i höst inviger en ny verkstad på drygt 1 800 kvadratmeter i Bro. Säljerfarenhet har han sedan cirka 30 år, senast från Söderberg & Haak.

Familjeföretaget Frewito, som grundades år 2000, var under de första tio åren ett enmansbolag, där grundaren Fredrik Thorburn skötte allt från pappersarbete till reparationer. De senaste åren har dock företaget vuxit snabbt och kan utöver verkstadslokalerna även erbjuda tolv välutrustade servicebilar.

Företaget åtar sig att serva, utrusta och reparera alla typer av entreprenadmaskiner, oavsett fabrikat och modell, liksom många på marknaden förekommande tillbehör som tiltrotatorer, dieselvärmare, AC-system och alkolås.

I de nya lokalerna finns även en butik med försäljning av reservdelar, maskinredskap och oljor samt en komplett Hydroscand-verkstad. Verkstaden har även utrustats med en cylinderrenoveringsbänk för att kunna reparera upp till 6,7 meter långa hydraulcylindrar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08