23948sdkhjf

Cirkeln sluts för WSP:s nya regionchef

– Jag trivs när jag får verka i blandade projekt med olika discipliner och miljöer, säger Maria Grimmer som tycks ha hamnat rätt i sin nya roll som regionchef för WSP:s cirka 170 projektledare i Stockholm.

Maria Grimmers resa i byggbranschen började för mer än 20 år sedan i Falun som landskapsarkitekt på J&W, ett företag som sedan länge ingår i WSP-koncernen. Efter diverse stopp på hållplatser som Ramboll, Grontmij, Sweco och Tengbom är nu cirkeln sluten i och med uppdraget som regionchef för WSP:s projektledare i Stockholm.

Inriktningen som landskapsarkitekt har efter hand breddats rejält, inte minst då det skapades möjligheter att kombinera baskunskaperna med exempelvis infrastruktur och stadsutveckling.

Jag trivs när jag får verka i blandade projekt med olika discipliner och miljöer. Sen älskar jag byggen! Det är något att ta på och så är det spännande att följa utvecklingen, säger Maria Grimmer.

Det som bland annat lockade i rollen som regionchef inom affärsområdet management i WSP var en verksamhet som är ”hands on” och nära beställaren.

Relationsbyggande och samarbeten är det som driver mig. Jag trivs när jag får verka i blandade projekt med olika discipliner och miljöer. Sen älskar jag byggen! Det är något att ta på och så är det spännande att följa utvecklingen, säger Maria Grimmer.

Läs mer om: WSP
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.172