23948sdkhjf

Engcon och Doosan stärker samarbetet

Engcon erbjuder nu ett styrsystem som är skräddarsytt för Doosans grävmaskiner, något som bland annat utlovas korta leveranstiderna till slutkund.

Det var en mycket belåten Kevin Lynch, chef för marknadskommunikation för Doosan Infracore Europe, som i somras konstaterade att Engcon tagit fram ett kit för styrsystem där bland annat vitala komponenter skräddarsytts för Doosans grävmaskiner.

Marknaden inom det här området växer snabbt och vårt samarbete spelar stor roll för att möta våra återförsäljares och våra kunders önskemål om effektivare produktion, säger Kevin Lynch.

Han menar att samarbetet ger alla de fördelar med styrsystem, snabbkopplingar och tiltrotatorer som leder till flexiblare och effektivare produktion.

Insikten om tiltrotatorns fördelar sprider sig nu allt snabbare över allt större delar av världen. Enligt Kevin Lynch är Doosans långsiktiga strategi nu att efter hand utöka samarbetet med Engcon till att inte bara omfatta Europa utan även andra kontinenter.

Enligt Engcons vd Krister Blomgren finns ytterligare en stor fördel med det färdiga kittet.

Fördelen för våra slutkunder är att leveranstiderna blir kortare i och med att grävmaskinerna redan från början är anpassade till tiltrotatorn. Lösningen är ett viktigt steg i våra ansträngningar att kontinuerligt förbättra vår service, säger Krister Blomgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125