23948sdkhjf

Norrvidinge allt mer jordnära

Norrvidinge breddar tjänsteportföljen genom produktion och försäljning av Weibulls anläggningsjord, enligt ett samarbetsavtal med Econova.

Samarbetet innebär storskalig produktion och försäljning av Econovas produkter under varumärket Weibulls för Skåne-marknaden. Här breddar vi Norrvidinges tjänsteutbud ytterligare inom anläggning och recycling, dessutom i en hållbar och cirkulär affärsmodell med stort fokus på minimerad miljöpåverkan. Verksamheten blir en viktig resurs för att säkerställa att möta upp marknadens behov i våra befintliga verksamhetsområden, säger Alfred Kulle, affärsområdeschef i Norrvidinge.

Econova är verksamt inom återvinning och biobränsle. En huvudstrategi i verksamheten är att omhänderta material som traditionellt ansetts vara avfall och omvandla det till nya råvaror. Inte minst har företaget en stark ställning som leverantör till trädgårdar av olika slag och storlekar genom sitt utbud av Weibull-produkter. Genom samarbetet med Norrvidinge är bedömningen att målgruppen nu kan breddas ytterligare.

Weibulls startades i Skåne år 1870 och erbjöd då fröer för utsäde. Skåne är fortfarande centrum för vår produktion av jord och fröer mot konsumentmarknaden, det känns stort och glädjande att i samband med Weibulls 150-årsjubileum äntligen kunna erbjuda produkter även för proffsen, säger Marcus Ramming, affärsområdeschef i Econova.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078