23948sdkhjf

Mammor, maskiner och den riktigt stora SMÄLLEN!

Fråga mamma – mammor ställer upp! Det står klart när man ser veckans reportagetäta topplista, som också innehåller entreprenören som höll på att ställa till det för sig och en unik stjärnsmäll. Men vad klickades mest? Svaret finns här!

1:  Jag var alldeles för sugen på att jobba och på att vara till lags – det var som ett skenade hästspann, ibland var vi inte dubbelbokade, vi var trippelbokade.” Läs mer här!

2: Det är ju lite av ett missbruk att köpa grävmaskiner, men jag grunnar länge innan jag kommer till skott”. Läs mer här!

3: ”Jag blev så glad att jag studsade när sprängningen var över och jag visste att nu hängde det bara på mina maskinförare – när det hänger på mina killar är jag lugn och trygg!” Läs mer här!

4: ”När Johan ringde och sa att jag måste spränga en bro uppe i Stockholm var det ju bara att säga ja, säger Christina Jansson.”  Läs mer här!

5: ”Det går betydligt fortare att spränga än att riva och eftersom det gick så bra tror jag att Trafikverket kommer att godkänna fler såna jobb – om de går till entreprenörer som klarar av det.” Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125