23948sdkhjf

Bredare representation för Kramer

Nu ska Kramers närvaro i Sverige stärkas genom att Wiklund Trading och KH Maskin från 1 oktober gemensamt ska marknadsföra och sälja Kramer i Sverige som två oberoende importörer.

Enligt överenskommelsen fortsätter Wiklund Trading sin försäljning över hela landet, dels från egna anläggningar i Skåne och Mälardalen, dels via sitt nätverk av återförsäljare. Givetvis fortsätter företaget även som generalagent för Yanmar.

KH Maskin kommer att bedriva sin försäljning från sina anläggningar i Stockholm/Mälardalen och Västra Götaland.

Målet med detta partnerskap och samarbete är att stärka Kramers närvaro i Sverige. Genom att utöka antalet service- och försäljningspunkter är förhoppningen att dels nå ut bredare till potentiella kunder och dels ge befintliga och nya kunder bättre och mer lättillgänglig service.

För KH Maskin är det nu andra gången på kort tid som företaget stärker sitt maskinutbud i Sverige. I somras blev det klart att företaget marknadsför och säljer Wacker Neusons hela produktutbud i Sverige, precis som i Finland. I övrigt domineras verksamheten av Kobelcos grävmaskiner efter förvärvet av Beck Maskins svenska verksamhet. Läs mer här. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078