23948sdkhjf

Ramirent öppnar sitt 73:e svenska kundcenter

Ramirents nya anläggning i Länna i Huddinge, söder om Stockholm, invigdes med pompa och ståt i slutet av september.

–  Att öppna här i Länna, ligger helt i linje med att vi vill vara den lokala maskinuthyraren som finns nära kunden. Det ska vara enkelt att ta sig till oss, samtidigt som det är bra för miljön när kunderna inte behöver köra så långt, sa  Gérard Déprez, CEO för  Ramirents ägare Loxamkoncernen, när han deltog vid en intern invigningsceremoni.

Hela Ramirents utbud av små och medelstora maskiner, handmaskiner liftar och mindre grävmaskiner, ska finnas tillgängligt i det nya kundcentret.

–  Vår ambition är att vi ska vara ett lättillgängligt kundcenter, som det är smidigt att ta sig till och där vi ger snabb och bra service. Har våra kunder behov av bodar eller större maskiner, ordnar vi det genom leveranser från centrallagret i Brunna eller från någon av de större kundcentren intill, säger kundcenterchef Fredrik Modigh. 

Byggnaden är 400 kvadratmeter stor, tomten är 1000 kvadratmeter och en tälthall ska rymma de större maskinerna.

–  Vår miljöprofil är viktig. Vi satsar på gröna batteridrivna maskiner och på maskiner som går på förnybart bränsle. Dessutom är våra nya lokaler anpassade för en bra avfallshantering, säger Fredrik Modigh. 

Enligt Ramirent ska man kunna serva både små och medelstora kunder, och de större byggprojekten i området från anläggningen.

Till att börja med ska tre personer bemanna anläggningen. Ramirent flaggar dock för att ytterligare en innesäljare ska rekryteras när verksamheten kommit igång.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125