23948sdkhjf

Pinpointer flyttar huvudkontoret

Pinpointer, techbolaget som skapat en unik digital plattform för avsättning av schaktmassor, etablerar ett nytt huvudkontor.

Det lokaliserar man till Göteborg med målsättningen att verksamheten ska växa med rätt kompetens i regionen.

Pinpointer lanserade sin digitala plattform för smidigare hantering av schaktmassor som skapas under till exempel en nybyggnation, under hösten 2019. I tjänsten matchas de entreprenörer som vill bli av med sitt avfall och sina schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare, baserat på minsta möjliga miljöpåverkan och bästa prissättningen.

Huvudkontoret låg tidigare i Karlstad, men nu etablerar Pinpointer huvudkontoret i Göteborg, då de ser ett stort intresse för tjänsten särskilt i storstadsregionerna.

- Vi har fått ett enormt gensvar på tjänsten sedan lanseringen och speciellt från storstadsregionerna där majoriteten av de stora byggprojekten genomförs. Därför känns det som ett naturligt nästa steg att nu etablera vårt huvudkontor till Göteborg, en region med stor potential för oss, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Idag hanteras 6,4 miljarder ton jordmassor per år i Sverige. Pinpointer har redan fler än 400 användare och över 800 projekt är inlagda i tjänsten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094