23948sdkhjf

Ny affärsområdeschef på Sh Bygg

Den 1 december får Sh bygg en ny chef för affärsområdet bygg. Morgan Österlind, som senast kommer från Erlandsson Byggkoncernen, tillträder då sin nya tjänst.

– För mig som Uppsalabo har Sh bygg alltid varit ett väletablerat, aktat och starkt varumärke i entreprenadbranschen och jag är glad att jag nu får möjlighet att bli en del av det,  säger Morgan Österlind i ett pressmeddelande.

Han uppger att han brinner för utveckling och teknik och ser fram emot att få utveckla byggprocessen ytterligare –visionen är att företaget ska fortsätta vara en stabil aktör på marknaden.

–  Det känns spännande, roligt och utmanande och min förhoppning är att jag i min roll kan bidra till en fortsatt positiv utveckling tillsammans med mina nya kollegor. Jag ser med spänning på den expansiva utveckling och tillväxt som sker i regionen.

Morgan Österlind efterträder Erik Backman. Den förre affärsområdeschefen kommer att arbeta vidare i företaget, med  koncernövergripande frågor och integration av nya bolag.

– Jag välkomnar Morgan och är säker på att han med sin erfarenhet och kompetens kommer kunna lyfta byggsidan ytterligare, säger Erik Backman.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.157