23948sdkhjf

Inab rustar för de stora projekten

Maria Nordin är ny projektledare på Inab-Infrastruktur i Umeå AB.

Inab berättar att rekryteringen är ett sätt att stärka projektledarorganisationen inför de stora infrastrukturprojekt som väntar – tanken är att Umeå ska bli ett strategiskt logistiknav och Inabs uppgift i detta är att  stötta kommunens strategiska infrastrukturutveckling och projektleda flera av projekten.

–   Vi har nyligen anställt en senior projektledare och med Maria i vårt team har vi tagit ett steg till i att bygga upp en projektorganisation som ska kunna hantera de stora infrastrukturprojekt som vi är involverade i, säger Mikael Isaksson, projektchef hos Inab, i ett pressmeddelande.

Maria Nordin har en bakgrund som projektledare, projektcontroller och ingenjör. Hon tillträder tjänsten redan i mitten av oktober och kommer närmast från en liknande tjänst hos ÅF Advansia i Norge.

– Inab arbetar med stora och intressanta projekt. Jag ser fram emot att bli en del av gänget här och kunna stärka upp projektorganisationen samt bidra till samhällsbyggnaden i Umeå med en infrastruktur för ett hållbart samhälle, säger Maria Nordin i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109