23948sdkhjf

Veckans pusselbitar – vem ligger i topp?

Oro, böter, stora företag och dåliga vägar samsas med nya återförsäljare på veckans topplista. Men vad klickades mest i veckan som gick? Svaret finns här!

1: ”Det märks att 2019 var ett sämre år på den svenska byggmarknaden.Byggföretagen har återigen listat Sveriges 30 största bygg- och anläggningsföretag. Läs mer här!

2: ”Snöröjningen  är helt avgörande för oss Huddingebor.Nyligen yrkade Konkurrensverket på två miljoner i böter/upphandlingsskadeavgift för Huddinge kommun på grund av upphandlingen av vintervägunderhåll hösten 2019. Nu meddelar kommunen att årets upphandling gjordes redan i maj. Läs mer här!

3: ”Skicket på det lågtrafikerade vägnätet har försämrats under flera år. Nu ser vi att också de högtrafikerade vägarna börjar försämras.Trafikverket varnar för att vägarna blir allt sämre –   och att det   kommer att bli ännu värre om det inte läggs mer pengar   på vägunderhåll. Läs mer här!

4: ”Vi ser med oro på utvecklingen inom bygg- och anläggningsbranschen. Det vi ser är en minskad orderingång, ökad oro för varsel och en fortsatt nedgång i byggkonjunkturen.” Byggföretagen oroar sig. Läs mer här!

5: ”Vi ska utveckla Lestra till Stockholms ledande anläggningsföretag”. Tumbaföretaget sätter nya kaxiga mål med ny vd vid rodret. Läs mer här!

6: Norje till Norge. Efter tre års mer eller mindre frånvaro från den norska marknaden gör Norje nu en nysatsning i form av ett samarbete med Vreten Norge, med huvudanläggning inte långt från E18 i Skiptvet.Läs mer här!

7: ”Med högt tekniskt kunnande och hög servicegrad är de nu en del i att bygga den bästa servicen i Sverige.Sista pusselbiten är på plats uppger Maskinia – företaget har nu täckt in även Norrbotten med återförsäljare och serviceverkstad. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078