23948sdkhjf

Han ska lyfta Svevia i Stockholm

Svevia har rekryterat Lars Othberg till posten som kalkyl- och marknadschef i region Stockholm.

Han kommer närmast från en tjänst som kalkylchef för NRC Sveriges anläggningsverksamhet. Innan det var han kalkyl- och specialistchef på NCC Infrastructure.

– Jag ser fram emot att få bidra till anläggningsverksamhetens ökade tillväxt och lönsamhet genom fortsatt utveckling inom kalkyl- och marknadsområdet. Det som lockade mig till Svevia var bredden där bolaget kan erbjuda kunden hela värdekedjan samt specialiseringen på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur säger Lars Othberg, i ett pressmeddelande.

Enligt Svevia är rekryteringen ett led i företagets fortsatta arbete med att utveckla anläggningsverksamheten i regionen.

– Lars Othberg har lång och gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen, främst från sin tid på NCC. Med sin analytiska förmåga och goda ledaregenskaper kommer Lars Othberg att vara en nyckelperson i det fortsatta bygget av en stark anläggningsverksamhet i Stockholm och i hela divisionen, säger Mattias Gretzer, regionchef Anläggning Stockholm, i pressmeddelandet.

Lars Othberg tillträdde sin tjänst den 1 september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093