23948sdkhjf

Första stora kontraktet – 100 gruvdumprar

Tyri fick en krävande kund och spår ett framgångsrikt 2021.

Tidigare i år lanserade Tyri sitt Tyri Intellilight, ett belysningssystem som de beskriver som intelligent, flexibelt och driftssäkert.

Varje lampa har inbyggd sändare och mottagare, lamporna koppas sedan ihop via ett trådlöst nätverk.

Nu berättar företaget att man fått sin första stora order – att leverera belysningssystem till Belaz gruvdumprar som vill förse hundra av sina 270-tonnare med med Tyri Intellilight.

– Vi är väldigt glada över den här affären. Belaz är kända för att tillverka gruvdumprar för de svåraste utmaningarna och de tuffaste miljöerna. Att de väljer att använda Tyri Intellilight är ett mycket tydligt kvitto på att vårt nya belysningssystem klarar de allra hårdaste testerna,  säger Anders Wärnman, försäljningschef på Tyri Sweden, i ett pressmeddelande.

Belaz har testat produkterna i nästan ett år för att säkerställa att de uppfyller kraven, tillägger han.

– Därför är det extra roligt att det här blev vår första stora affär med Tyri Intellilight.

Belaz uppges ha ställt höga krav och levererat noggranna specifikationer.

Till exempel ville man att systemet integrerades  med Belaz Canbussystem och att det skulle gå att styra från maskinens eget interface.

Företaget ville också ha möjligheten att justera ljusstyrka och färgtemperatur på ett enkelt sätt, samt automatisk avbländning.

Leveranserna har redan påbörjats och ska vara helt slutförda 2021.

– Vi ser att intresset kring Intellilight är stort ute på marknaden. Vi har ett stort antal system ute för test hos många av världens största tillverkare av arbetsmaskiner och vi spår att 2021 kommer att bli ett framgångsrikt år för vårt nya intelligenta belysningssystem Tyri Intellilight, säger Anders Wärnman.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079