23948sdkhjf

Ny chef med fokus på relining

Med målet att driva marknadsutvecklingen vidare intar nu Ann-Marie D’Amico rollen som affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet inom Aarsleff Rörteknik.

Ann-Marie D’Amico kommer närmast från rollen som VA-chef i Nynäshamns kommun. Med sig i bagaget har hon erfarenhet från såväl ledande chefspositioner som utvecklingsarbete inom både offentlig och privat verksamhet, något som kommer väl till pass när hon nu ska driva och utveckla Aarsleffs arbete framåt inom området för relining i fastigheter.

Vi har i dag ett mycket väl fungerande samarbete med några av de största fastighetsbolagen, som Stena Fastigheter och Svenska Bostäder. Nu tar vi sikte på ytterligare expansion i segmentet fastighetsbolag och kommuner i Mälardalen, säger Ann-Marie D’Amico.

Enligt Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige, innebär rekryteringen att företaget stärks med värdefull kompetens.

Aarsleff är en del av en stor internationell koncern och i Sverige står vi inför en spännande tillväxtfas. Behoven på marknaden förändras snabbt och Ann-Maries gedigna erfarenhet av affärsutveckling är ett mycket välkommet tillskott i vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109