23948sdkhjf

Bråttom på Biltemabygge

”Vi fick en väldigt tajt tid att etablera på”

Kynningsrud Bygg har fått totalentreprenaden och ska bygga både lager, kontor och miljöbyggnad åt Biltema i Halmstad.

Totalt handlar det om cirka 8 000 kvadratmeter och Renta har fått uppdraget att leverera bodar, el, byggvärme, byggmaskiner och liftar, ett kontrakt värt cirka 60 miljoner kronor.

–  Vi fick en väldigt tajt tid att etablera på. Från att Kynningsrud fick totalentrenaden gick det endast ett par veckor från förfrågan till etablering av bodar, el och värme, säger .Oskar Svensson, säljare på Renta, i ett pressmeddelande.

–  Det är ju precis detta som vi är bra på, att ta snabba beslut och sen genomföra. Det gör mitt jobb flexibelt att ha den organisationen i ryggen och kunden får alla fördelar därefter, säger Oskar Svensson.

Beställare är Biltema Real Estate, ett av bolagen i Biltemakoncernen, som ska ansvara för och förvalta Biltemas fastighetsbestånd.

–  Under upphandlingen har vi haft en mycket bra dialog med ansvariga på Biltema Real Estate. Det känns därför extra bra att vi nu fått möjlighet att utföra projektet för dem. Att vi dessutom valt Renta som leverantör av bodar och byggmaskiner känns tryggt, säger Henrik Ekman, Vd för Kynningsrud Bygg.

Lagom till påsk ska uppdraget vara slutfört.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125