23948sdkhjf

H M Konungens medalj till Engcons grundare

Engcons grundare och vd Stig Engström tilldelas i år H M Konungens medalj av 12:e storleken i högblått band för sina betydande insatser inom svenskt näringsliv.

Min mission är att förändra den grävande världen till att bli säkrare och effektivare. Det är därför otroligt roligt att mitt och Engcons arbete uppmärksammas. Det är en stor ära att förlänas med en medalj från H M Konungen, säger Stig Engström.

Hans Majestät Konungens medalj, tidigare även kallad Hovmedaljen, instiftades 1813 och tilldelas svenska och utländska medborgare för särskilda förtjänster samt till befattningshavare vid Kungliga Hovstaterna för lång och trogen tjänst.

Varje år på Karl-dagen den 28 januari beslutar H M Konungen om medaljförläningarna. Bland de uppmärksammade personerna finns i år Engcons grundare och ägare Stig Engström tack vare sina betydande insatser inom svenskt näringsliv.

Jag fick ett brev som informerade att jag var utvald tillsammans med fem andra att tilldelas H M Konungens medalj av 12:e storleken i högblått band samt att en medaljförläningsceremoni planeras att genomföras vid ett senare tillfälle, säger Stig Engström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078