23948sdkhjf

De ska sälja Sandviks minsting i Sverige

Sandvik Mining and Rock Solutions och SMT Sweden har tecknat ett distributionsavtal för den svenska marknaden – ett avtal som innebär att SMT blir auktoriserad svensk återförsäljare när gäller Sandviks minsta borrigg – Commando DC130Ri, avsedd för bygg- och entreprenadsektorn.

De två företagen är väl bekanta med varandra och har i flera år samarbetat när det gäller att sälja begagnade maskiner på den svenska marknaden.

–  Vi har haft ett gott samarbete med SMT på begagnatmarknaden för vår minsta borrigg de senaste åren och är mycket glada över att nu ta detta steg med ett distributionsavtal för Commando DC130Ri, säger Ulf Johansson, Territory Manager Sandvik Mining and Rock Solutions för Sverige och Danmark, i ett pressmeddelande.

–  Vi är mycket glada över Sandviks förtroende att bli auktoriserad återförsäljare av CommandoTM DC130Ri, säger Torbjörn Håkansson, VD för SMT, i samma pressmeddelande.

SMT Sweden har sedan starten 1992, då var tanken främst att handla med begagnade maskiner. Med tiden har affärsidén utvecklats  till att även erbjuda annan utrustning och tillbehör.

Enligt pressmeddelandet kommer SMT att spela en viktig roll för att ”ytterligare stärka” tillgången av Sandviks borrigg till entreprenadarbeten i Sverige.

Det nya distributionsavtalet omfattar försäljning av Sandvik Commando DC130Ri, tanken är att SMT både ska erbjuda både nya maskiner i lager för snabb leverans, och byta in begagnad utrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08