23948sdkhjf

Veckans vassaste – vem ligger i topp?

Volvo, Michelin, Doosan och Norrvidinge är med och slåss i toppen av veckans topplista, där hittar vi också Norrvidinge, Huyundai, Maskinia, Stena Recycling, Åke Sundvall, Volvo CE, Michelin, Enviro, Ritchie Bros. Men vad klickades allra mest? Svaret finns här!

1:  Norrvidinge och Stena Recycling fördjupar sitt samarbete. Läs mer här!

2: Ryktet har gått under en längre tid och nu ska avtalet vara underskrivet    –  Doosan och Hyundai Construction får samma ägare. Läs mer här! 

3: Åke Sundvall tar nu biometri till hjälp för att säkerställa att det verkligen är rätt personer som befinner sig på byggarbetsplatsen, inte bara rätt passerkort. Läs mer här!

4: Michelin ska i år börja bygga sin första anläggning för däckåtervinning. Det sker i Chile i samarbete med svenska Enviro, vars patenterade teknik ska möjliggöra återvinning av kimrök, olja, stål, pyrolysolja (bioolja) och gas från uttjänta däck. Läs mer här!

5: Efter en kraftig nedgång i början av covid-19-pandemin, rapporterar Volvo Construction Equipment om en återhämtning under det tredje kvartalet och ett fjärde kvartal som var bättre med avseende på både försäljning och resultat än samma period 2019. Läs mer här!

6: När Ritchie Bros i mars 2020 övergick till helt digitala auktioner på grund av covid-19-pandemin noterades en märkbar ökning av antalet deltagare. Därför aviserar företaget nu att de tidigare fem auktioner om året som hölls på Moerdijk ökar till sju. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063