23948sdkhjf

Ahlsell i nordiskt samarbete med Peab

Stort produktsortiment, bra priser och hög kvalitet med fortsatt fokus på miljö och hållbarhetsfrågor är faktorer som gör att Peabs avtal med Ahlsell om leveranser av byggprodukter uppgraderas till att även inkludera företagets samtliga företag i Norge.

Peab har sedan tidigare ett avtal med Ahlsell som omfattar leveranser av järnhandelsvaror, betongkomplement, beslag och personligt skydd. Nu förlängs avtalet samtidigt som Peab hakar på samtliga sina norska bolag.

Avtalet är unikt för Ahlsells byggdivision och vi ser fram emot det nordiska samarbetet som kommer att knyta oss ännu närmare varandra, säger Jörgen Setterstig, nyckelkundsansvarig för bygg på Ahlsell och ansvarig för det nordiska avtalet.

Bland de faktorer som legat till grund för avtalet finns miljö och hållbarhet, teknisk support och säljstöd, digitala verktyg, leveranssäkerhet och prisnivåer.

Vårt utökade samarbete med Ahlsell gör att vi kan optimera och styra sortimentet framåt med viktiga aspekter som stort produktsortiment, bra priser och hög kvalitet med fortsatt fokus på miljö och hållbarhetsfrågor. Att vi har mycket god erfarenhet av vårt samarbete med Ahlsell i Sverige, gör att det känns som ett naturligt steg att övergå till ett nordiskt avtal, säger Sandra Sundell, nordisk kategorichef på Peab.

För att bli än mer attraktiva hos sina kunder lovar nu Ahlsell stora satsningar inom ett brett område. Bland annat aviseras en fortsatt byggmaterialsatsning, ett större fokus på beslagsaffären och en storsatsning inom plåt och ventilation.

Vår målsättning är att förenkla hantverkarens vardag genom effektiv logistik och möjligheten att hitta allt man behöver till sin verksamhet på ett och samma ställe. Möjligheten att få arbeta nära våra kunder ger oss kunskap om utmaningar i vardagen, vilket sporrar oss att utvecklas ytterligare, säger Mikael Arvered, divisionschef bygg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.188