23948sdkhjf

Renta till Danmark med svensk hjälp

Renta ökar sin satsning i Danmark med hjälp av sin verksamhet i Sydsverige. Det sker genom en etablering i Vordingborg på södra Själland, vilken ska följas av ytterligare två depåer senare i vår.

För depåerna i södra Sverige är det vid det här laget inget ovanligt att förse kunder i Danmark med efterfrågad utrustning. Inte minst lyfter företaget fram att man sedan 2020 servar det internationella gasprojektet ”The Baltic Pipe” från Fuglebjerg på Själland, inte långt från E20 med förbindelse till bland annat Fyn.

Nu tas nästa kliv genom en etablering i den anrika färjestaden Vordingborg på södra Själland med broförbindelser till bland annat Falster.

Det är mycket som ska klaffa när vi förenar oss med fler depåer och än mer när vi går över landsgränser. Här har det känts rätt hela vägen och det här samarbetet stärker inte bara oss – utan gör oss än mer tillgängliga för alla svensk-danska företag, säger Magnus Lundberg, regionchef Skåne.

Enligt marknadschefen Marcus Sölsnaes finns i dag etableringar i Finland, Norge, Sverige, Polen och Danmark med planer på fortsatt tillväxt.

På rekordtid etablerade vi oss i hela Sverige. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser, sägert Marcus Sölsnaes.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094