23948sdkhjf

EMS satsar bredare i Sverige

Fortsatt god efterfrågan på maskiner, även i coronatider, gör att EMS nu aviserar en utökning av såväl återförsäljarnät som egen servicekapacitet för att göra produktflottan från Takeuchi och Hyundai mer tillgänglig i hela landet.

Efter första tidens osäkerhet i branschen snurrade ändå jobben på och investeringsviljan i nya och begagnade maskiner kom tillbaka. Så vi väljer att satsa. Både genom att förstärka vår egen servicekapacitet och med ett utökat antal återförsäljare runtom i Sverige, säger företagets vd Lennart Edling.

Vi vill göra våra produkter från Takeuchi och Hyundai mer tillgängliga i hela landet. Trots pandemin är vi optimistiska och satsar på att utveckla vårt erbjudande och vår tillgänglighet av produkter och service i hela landet. När infrastruktursatsningarna och behoven av maskiner förhoppningsvis fortsätter, och ökar, ska det vara lätt att vara kund hos oss.

En nyckelposition i den utökade satsningen får Gunilla Hellström i rollen som marknadskoordinator. Hon kommer närmast från rentalföretaget Cramo, där hon ansvarat för den externa kommunikationen på koncernnivå.

Vi är mycket glada att vi trots rådande pandemi har fortsatt god efterfrågan på både nya och begagnade maskiner och befinner oss i ett läge då vi kan satsa framåt för att utveckla vårt team och vårt erbjudande, säjer Lennart Edling.

Företaget kommer också att inleda ett samarbete med varumärkesbyrån Silver, som för fjärde året i rad utsetts till Årets Byrå i kategorin Varumärke & Design. Det första uppdraget är att utveckla en ny varumärkesstrategi och att ta fram en ny hemsida som på ett tydligare och enklare sätt ska erbjuda företagets tjänster till kunder och maskinanvändare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094