23948sdkhjf

Rototilt laddar med ny chef

En ny projektchef ska få fart på Rototilts produktutveckling.

– Det här är en nyckelrekrytering.

Tiltrotatortillverkaren Rototilt vill lägga ännu mer krut på att utveckla sina produkter och anställer därför en projektchef: Lars Forsell.

– Det här är en nyckelrekrytering. Lars långa erfarenhet av att leda produkt- och verksamhetsprojekt blir en viktig pusselbit i vår fortsatta utvecklingssatsning, säger Per Väppling, VP Marketing and Sales på Rototilt, i ett pressmeddelande.

Lars Forsell får mycket att göra. Till att börja med ska han utveckla och etablera ett projektkontor med tillhörande processer, han ska fungera som projektledare för ledning och styrning av företagets produktutvecklingsprojekt och driva, leda och utveckla företagets projektmodell för att säkerställa effektiva projektleveranser.

– Att få vara en del av och bidra till Rototilts fortsatta utveckling mot nya mål och visioner känns otroligt spännande och stimulerande, säger Lars Forsell i pressmeddelandet.

Han började sitt nya arbete i mars och kommer närmast från Cytvia (före detta GE Healthcare) där han haft ett liknande ansvar.

Lars Forsell har också jobbat på Volvo Lastvagnar i mer än 20 år, både som projektledare, produktionstekniker och teknisk beredning i produktprojekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.083