23948sdkhjf

Bellman förstärker koncernledningen

Pernilla Enkler tillträder 8 mars en ny tjänst som kommunikations- och hållbarhetschef inom Bellman Group.

Pernilla Enkler kommer att ingå i koncernledningen och får det övergripande ansvaret att vidareutveckla, strukturera och driva kommunikations- och hållbarhetsarbetet inom gruppen.

Hon har sedan tidigare erfarenhet inom både kommunikation och hållbarhet från olika branscher, bland annat inom bygg- och fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från SKB (Stockholms Kooperativa Bostadsförening) och dessförinnan från Trivselhus

Anläggningsbranschen är en förutsättning för de många bostads- och infrastrukturprojekt som pågår i Sverige och det ställer stora krav på oss som grupp. Branschen har en stor påverkan, inte minst kopplat till utsläpp, transport och säkerhet. Det finns en medvetenhet vilket också gör oss ödmjuka inför det omfattande arbetet vi har framför oss, säger Pernilla Enkler.

Håkan Lind, vd i Bellman Group, menar att den växande koncernen behöver någon som tar hand om det strategiska ansvaret för att vidareutveckla såväl intern som extern kommunikation och att stärka koncernens hållbarhetsarbete.

Jag är övertygad om att det kommer att bidra positivt till utvecklingen av Bellman Group och vår affär, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094