23948sdkhjf

Bellman tillsätter operativ chef

Bellman Group fortsätter bygga ut ledningsgruppen. Nu tillträder Magnus Persson, tidigare vd i Bellmans nuvarande dotterbolag VSM, som operativ chef och vice vd i koncernen.

Bellman Group växer och därmed även behovet av att driva och utveckla affärer. Därför får nu Magnus Persson rollen att driva den dagliga operativa verksamheten.

Magnus Persson har lång erfarenhet inom branschen, framför allt från VSM där han till och från varit vd sedan 2001. I och med att VSM förvärvades av Bellman Group 2018 har han också hunnit få gedigen kunskap om den nuvarande organisationen.

– Vi ser att våra kunder mer och mer uppmärksammar vårt helhetserbjudande, där vi som underentreprenör kan ansvara för alla moment – losshållning, schakt, transport, krossning, maskinarbeten och deponi. Det ger möjligheter att höja effektiviteten, planera bättre, hantera produktionsstörningar samt öka förutsättningarna för att höja kvaliteten och skapa bättre arbetsmiljö. Jag ser mycket fram emot att medverka till att öka samarbetet internt bland våra dotterbolag, men också att jobba närmare våra kunder, säger Magnus Persson, som också har stort intresse av branschfrågor. Bland annat är han ordförande i Maskinentreprenörerna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078