23948sdkhjf

Huddig breddar finansieringstjänsten

Snabbare process för kreditupplysningar och en finansieringskalkylator på hemsidan är två inslag i den finansieringstjänst som Huddig nu nylanserar för såväl nya som begagnade maskiner.

Vi vet att finansieringen är en viktig del i en maskininvestering. Därför har vi vidareutvecklat vår tjänst Huddig Finans till att nu erbjuda flera olika sätt att finansiera en maskin direkt via oss. Vi har dessutom snabbat upp kreditupplysningsprocessen och hanteringstiden så att våra kunder snabbt kan få ett affärsförslag att ta ställning till, säger Daniel Myrgren, försäljnings- och marknadschef på företaget.

Med dessa förbättringar höjer vi servicenivån i hela ledet, från investeringen av maskinen ända fram till nästa maskinbyte, säger Daniel Myrgren.

Bland nyheterna finns bland annat snabbare UC-godkännanden, smidigare hantering genom E-signering och flexibla finansieringslösningar för begagnade maskiner.

– Våra kunder byter gärna upp sig till en nyare modell efter några år och då ser vi till att hitta en ny ägare till deras inbytesmaskin. Begagnade maskiner är också väldigt bra instegsmaskiner för nya entreprenörer, eller för de som vill utöka sin verksamhet. Även där är finansieringen viktig för att få en bra start, säger Daniel Myrgren.

Nu finns även en finansieringskalkylator på plats på företagets hemsida där både befintliga och nya kunder enkelt kan räkna ut månadskostnaden för just sin Huddig-maskin.

– Att enkelt kunna se den ungefärliga månadskostnaden baserat på olika upplägg för en ny eller en begagnad maskin är så klart väldigt viktigt för våra kunder. Med vår nya kalkylator kan man snabbt och enkelt få en beräkning på detta som fungerar bra som diskussionsunderlag för kund och återförsäljare, säger Daniel Myrgren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.084