23948sdkhjf

NCC förlänger med Ramirent

NCC har varit en av Ramirent största kunder under flera år. Nu förlängs samarbetet i ytterligare minst tre år.

Att vi får förtroendet att fortsätta vara en viktig leverantör till NCC efter flera års samarbete, betyder oerhört mycket för oss. I och med avtalets längd får vi dessutom möjlighet att utveckla affären ytterligare, säger Mikael Olsson, vd på Ramirent Sverige.

NCC har varit en av Ramirent största kunder under flera år. Med start 1 april i år förlängs nu avtalet i tre år, med möjlighet till förlängning. Avtalet omfattar Ramirents hela utbud av hyrmaskiner, bodar, liftar och säkerhetsutrustning och innefattar samtliga 80 kundcenter runt om i landet.

– Genom att teckna detta avtal skapar vi fortsatt mycket bra förutsättningar för att hålla en hög servicegrad och kvalitet i våra projekt i hela Sverige. Vi prioriterar att hela tiden arbeta för att minska klimatpåverkan. Även den digitala utvecklingen är ett prioriterat område, där verktyg för att planera arbetsmiljö, bygglogistik, maskininnehav med mera, säkerställer ökad effektivitet och säkerhet, säger Tony Jakobsson, Category Manager med nordiskt ansvar på NCC.

Inom hållbarhetsområdet kommer Ramirent att bidra med framför allt gröna maskiner, energieffektiva bodar och säkerhetsutrustning för trygga byggen. Redan i dag samarbetar de båda bolagen i flera olika hållbarhetsprojekt med syfte att minska klimatavtrycken från branschen. De båda företagen stöder även byggbranschens färdplan om att nettoutsläppen av växthusgaser ska vara noll till 2045.

– Digitaliseringen är ett annat viktigt område, där vi har flera verktyg för planering och effektivisering, som vi hoppas kunna utveckla tillsammans med NCC. Redan i dag erbjuder vi lösningar som Siteplanner, som är vårt nya digitala APD- och planeringsverktyg, samt Ramicheck för hantering av bland annat miljödokumentation och som bidrar till ökad effektivitet och säkerhet, säger Mikael Olsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094