23948sdkhjf

Dubbla titlar för BDX-höjdare

Catrin Ingvarsson, som sedan november 2020 varit BDX Företagens högsta ekonomichef, har nu utsetts även till vice vd.

– Catrin har en gedigen erfarenhet på ekonomi- och finansområdet, både ifrån sin tid i BDX men även från tidigare tjänster. Som CFO kommer hon att fortsätta utvecklingen av Ekonomi&Finans vilket är viktiga styrmedel i den snabbföränderliga verksamhet som BDX befinner sig i. För mig är det ett helt naturligt steg att hon nu även axlar rollen som vice vd, säger Fredrik Persson, vd BDX Företagen AB.

Catrin Ingvarsson har jobbat i BDX sedan 2013 … både som controllerchef, ekonomichef och, sedan november 2020, som CFO.

– Det känns hedrande att vara CFO och vice vd i en så fin koncern med så många kompetenta kollegor, tillsammans kan vi verkligen göra skillnad, säger Catrin Ingvarsson i pressmeddelandet.

Hon betonar vikten av att fortsätta att utveckla samarbetet inom de olika verksamheterna inom koncernen, och hoppas kunna använda sin erfarenhet som även omfattar idrottande på hög nivå – Catrin Invgarsson är både skidskytt och skidåkare, och fick en framskjuten placering i det 22 mil långa Nordenskiöldsloppet 2019.

– Genom min bakgrund som elitidrottare vet jag att det alltid finns detaljer att förbättra för att kunna bli ännu lite bättre. Det gäller både samarbetet mellan olika verksamheter och mellan människor. Det arbetet ser jag fram emot att fortsätta med. När Ekonomi&Finans är en naturlig del av alla verksamheter kan vi få ut en större potential tillsammans.

Catrin Ingvarsson tillträder sin nya post den 1 maj.

Läs mer om: BDX
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078