23948sdkhjf

Lambertsson byter chef i söder

Lambertsson är ett av Skandinaviens största rentalföretag och sysselsätter omkring 130 personer i den södra regionen. Den nye chefen för Sydsverige kommer närmast från Ramirent där han varit produkt- och marknadschef och även regionalt ansvarig.

Med i bagaget finns en examen som civilingenjör från KTH och ett mer sentida genomförande av chefsutvecklingsprogrammet MBA vid Handelshögskolan.

Erik Junker är i grunden stockholmare, men skåning sedan 2013 och nu hemmahörande i Åhus på Österlen.

Jag tycker om att bygga lag genom att lyssna på människor och plocka fram allas bästa kvaliteter. Det är viktigt för att det ska kännas stimulerande och roligt att arbeta. Kan vi jobba professionellt och hållbart och vara riktigt duktiga på att leverera kan vi också få ännu nöjdare kunder, säger han.

– Uppdraget är kundnära med möjlighet till många utvecklande kontakter. Här får jag nytta av både min erfarenhet och min nya utbildning. Det ser jag verkligen fram emot.

Peter Mikes, vd för Lambertsson Sverige betonar att Erik Junker har gedigen kunskap och är en erfaren ledare.

– Hans tankar om hur verksamheten ska ledas stämmer väl överens med den förflyttning vi vill göra för att stärka vårt kunderbjudande och varumärke säger Peter Mikes.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094