23948sdkhjf

Boden nästa för Norconsult

Kompetens inom vägprojektering har vägt tungt när Norconsult nu slår upp portarna till det nya kontoret i Boden, strategiskt placerat i en region med stort behov av utbyggd infrastruktur.

Norconsult har under många år vuxit sig allt starkare i Norrbotten och sysselsätter i dag drygt 100 egna konsulter i länet. Etableringen i Boden är ett led i att stärka bolagets position i norr inom framför allt infrastruktur – allt för att möta en förväntad utveckling på grund av att regionen för närvarande står i centrum för stora etableringar.

Företagsledningen ser stora fördelar med lokal närvaro och såväl ambition som förväntningar är att det nya Bodenkontoret ska växa även om de nya medarbetarna har tillgång till koncernens totalt 4 600 samhällsbyggare varav drygt 900 sitter i Sverige.

Just nu är alla ögon riktade på oss här i norr och vi vill självklart vara delaktiga i utvecklingen. Vi har sedan lång tid tillbaka utfört uppdrag i Boden och vi ser stora fördelar med att etablera sig lokalt, säger Leif Palage, teamchef för Infrastruktur Piteå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078