23948sdkhjf

Hyreslandslaget satsar på lastare

Ökad efterfrågan på olika typer av lastmaskiner gör att HLL Hyreslandslaget i samarbete med KH Maskin kompletterar sin hyrespark med fler och större hjul- och teleskoplastare än hittills.

Efterfrågan på maskiner och material är just nu väldigt hög. Vi har fått många förfrågningar om möjligheten att hyra även större maskiner. Vi har sen tidigare ett brett sortiment av anläggningsmaskiner, men genom samarbetet med KH Maskin får vi tillgång till modeller och storlekar på maskiner som vi tidigare inte haft, säger Börje Toresson, en av Hyreslandslagets grundare.

KH Maskin som ägs av KH-Koneet i Finland är generalagent i Sverige för Kramer, Wacker Neuson och Kobelco. Det nya samarbetet gäller primärt Kramers hjul- och teleskoplastare som med sitt kompakta format, 4-hjulsdrift och 4-hjulsstyrning bland annat lämpar sig väl i trånga miljöer.

Börje Toresson betonar att maskinerna från KH Maskin och Kramer är väl lämpade för att lösa hans kunders behov. Samtidigt kan de båda parterna luta sig mot relationer som är etablerade sedan länge.

Jag känner Börje Toresson sen tidigare. Vi träffades i början på 2000-talet då jag arbetare på Ågesta golfklubb. Sen dess har jag följt Börje, då Tidermans och nu HLL, genom åren och alltid imponerats av hur man arbetar med kunder och långsiktiga relationer, det stämmer väl överens med hur vi på KH Maskin arbetar, säger KH Maskins vd Martin Lindén.

Maskinerna ska inom kort finnas tillgängliga på HLL:s svenska depåer, det vill säga i Göteborg, Jönköping, Järfälla och Jordbro.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094