23948sdkhjf

Ljungbyentreprenör byter vd

9 augusti tar Ann-Sofi Persson över som vd i Mark & Miljö i Ljungby efter nuvarande ägare och vd Mattias Refónd.

Ann-Sofi Persson arbetar för närvarande på Abetong i Växjö som QHSE-chef och kontorsansvarig. Dessförinnan har hon cirka 15 års erfarenhet från offentlig sektor, bland annat som förvaltningschef inom miljö och samhällsbyggnad.

I höst landar hon i stället på ett företag som startades 1992 i Ljungby och utför markentreprenader, huvudsakligen i södra Småland. Sedan starten har företaget vuxit kraftigt. Förra året omsattes cirka 165 miljoner kronor och nyligen passerade antalet anställda 50-strecket.

Mark & Miljö har dock fortfarande kvar huvudkontoret i Ljungby med lokalkontor i Alvesta och avdelningar i Växjö, Värnamo och Markaryd. Och nu är det dags för nuvarande vd och ägare Mattias Refónd att lämna över ledarskapet till Ann-Sofi Persson.

Vi har inte stressat utan tvärtom gått igenom en lång rekryteringsprocess innan vi slutligen valde att erbjuda Ann-Sofi jobbet. Hon har helt rätt kompetens, ledaregenskaper och personlighet för uppdraget. Ann-Sofis erfarenhet i tidigare befattningar i ledande positioner kommer att tillföra Mark & Miljö nya möjligheter och prestationer. Själv kommer jag att fortsätta inom koncernen med affärsutveckling, projektledning, kalkyl och inköp, säger Mattias Refónd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.204