23948sdkhjf

Småföretagare avtalar om hyrmaskiner

Ramirent har tecknat avtal med organisationen Företagarna, vilket ger 60 000 småföretagare runt om i landet smidig tillgång till företagets hela utbud av hyrmaskiner och tjänster.

– Genom det här samarbetsavtalet når vi ut till ett stort antal företag som potentiellt har behov av våra tjänster. Många av företagen är verksamma inom byggsektorn och övriga inom främst tillverkningsindustri och fastighetsservice, säger Jonas Fransson, ansvarig för nyckelkunder på Ramirent.

Avtalet innebär att Företagarnas medlemmar erbjuds hela Ramirents utbud av hyrmaskiner. För de lite mindre och medelstora företagen inom exempelvis byggbranschen ger det snabb tillgång till moderna maskiner och utrustning – utan stora investeringar – som kan bidra till att öka såväl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna.

– Vår förhoppning är att vi ska kunna växa tillsammans med bolagen. Dessutom ger samarbetat med Företagarna en möjlighet till marknadsexponering för Ramirent och Stavdal Lift, där vi kan synliggöra vårt varumärke, säger Jonas Fransson.

Avtalet är skrivet på ett år och med avsikt att förlängas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14