23948sdkhjf

Bra start på 2021 för Bellmans

Året har börjat bra för Bellman Group som redovisar en nettoomsättning på 466,2 miljoner kronor och ett rörelseresultat (EBIT) på 33,7 miljoner kronor för årets första kvartal. Det innebär förbättringar med 20,2 respektive 52,4 procent.

Första kvartalet uppvisade en stark utveckling. Vi ser en tydlig återhämtning inom transportsektorn, vilket är särskilt glädjande säger företagets vd Håkan Lind.

Vi fortsätter att leverera på vår förvärvsstrategi och i början av april ingick vi avtal om att förvärva Norrvidinge, ett företag med en mycket stark position i södra Sverige som omsätter drygt 900 miljoner kronor. Norrvidinge har en liknande struktur och företagskultur som Bellman Group.

Bellman Group är nu verksamma i alla tre storstadsregioner vilka står för hela 60 procent av de totala bygg- och anläggningsinvesteringarna i Sverige enligt Byggföretagens senaste rapport. Intresset från företag i branschen att ansluta till oss är fortsatt stort och jag ser framför mig att gruppen kommer att utökas ytterligare under året, säger Håkan Lind.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095