23948sdkhjf

Giant får italienska kompisar

Brdr Holst Sørensen, som bland annat har Giants kompaktlastare på programmet, kompletterar nu sitt utbud i både Danmark och Sverige med kompakteringsmaskiner, betongsågar och kakelskärare från italienska Batmatic.

Batmatic etablerades 1971 och producerar i dag en rad kompakteringsmaskiner, betongsågar och kakelskärare från fabriken strax utanför Parma, i norra Italien. På kompakteringssidan handlar det om ett urval maskiner från en stamp på 60 kg till en så kallad walk behindvält på närmare 720 kg.

Företaget är väl etablerat på sin italienska hemmamarknad, men strävar efter att öka försäljningen även i andra länder. Enligt uppgift exporteras i dag mer än hälften av produktionen.

Under lång tid har vi fått förfrågningar om dessa produkter från kunder och återförsäljare på både det danska och svenska marknaden. Kunskapen om Batmatic och deras produkter under lång period har bidragit till valet av vår nya leverantör, eftersom dom uppfyller våra krav på både kvalitet och kundservice. Batmatic har fullt fokus på att utveckla och producera vibratorstampar och vibroplattor enligt kundernas behov, säger Christian Petersen, rsäljningsansvarig Sverige inom Brdr Holst Sørensen.

För närvarande pågår arbetet med att etablera återförsäljarnätverk för både Danmark och Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094