23948sdkhjf

Nya möjligheter för maskinstyrning

Den största programuppdateringen på fem år, med flera nya funktioner, utlovas när Moba Sweden släpper Landnova X.

Moba Sweden, som säljer lösningar för maskinstyrning, har uppdaterat sin programvara: den 16 augusti lanserar företaget nya Landnova X.

Enligt ett pressmeddelande innebär uppdateringen bland annat flera nya funktioner, ett uppdaterat användargränssnitt och bättre kommunikationsmöjligheter.

– Vi vet att det många som har sett fram emot den här programvaran och det känns roligt att äntligen kunna få presentera Landnova X. Syftet med programvaran är att göra arbetet så smidigt och effektivt som möjligt på byggarbetsplatsen, säger Patrik Wallgren, vd på Moba Sweden, i pressmeddelandet.

Det uppdaterade gränssnittet är ikonbaserat – onödig information ska ha tagits bort och textknapparna har ersatts av ikoner.

En ny huvudmeny som ska ge snabb tillgång till alla viktiga funktioner och ett nytt inbyggt modellverktyg ska göra det möjligt att skapa offset-ytor eller offset-linjer,

Det ska också gå att skapa egna 3D-modeller genom att knyta en egen definierad sektion till en mätt eller importerad linje.

Moba Sweden lyfter också fram att det går att logga linjer, något som ska vara användbart särskilt vid kabel- eller rörarbeten.

Kommunikationen ska också ha förbättrats, tack vare att programvaran inkluderas med molntjänsten Xsite Manage, som lanseras i samband med programvaran.

Även om utseendet förändrats ska befintliga kunder känna igen sig, lovar Moba Sweden – programvarans logik är i stort sett densamma noterar företaget, som bjuder in befintliga kunder att uppdatera sitt system.

– Vi hoppas att våra kunder verkligen kommer att uppskatta denna uppdatering, säger Patrik Wallgren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078