23948sdkhjf

Ramboll rekryterar från AFRY

Den 1 november får Ramboll Sverige en ny finansdirektör – Mikael Häägg.

Mikael Häägg har under det senaste decenniet arbetat med business control på AFRY och han kommer närmast från en roll som Head of Group Business Control där.

Enligt Ramboll har han alltså stor erfarenhet av ekonomi- och finansfrågor inom konsultbranschen. 

– Vi är glada över rekryteringen av Mikael som är engagerad och resultatinriktad och har en stark vilja att bidra till utvecklingen av bolaget. Jag hälsar Mikael varmt välkommen ombord, säger Rambolls vd Niklas Sörensen i ett pressmeddelande.

Mikael Häägg ser Ramboll som ett spännande företag med en unik position på den svenska marknaden.

– Många av Rambolls konkurrenter är bolag som agerar på sin egen hemmaplan. Men Ramboll kan både vara en uppstickare som tänker nytt, och samtidigt ha en stor koncern och tung erfarenhet från den internationella verksamheten i ryggen, säger han i pressmeddelandet.

Han hoppas bland annat att han ska kunna skapa förståelse för olika trender och hur de påverkar verksamheten.

– Det är alltid svårt att sia om framtiden och därför måste vi förstå trendcykler för att kunna ta rätt beslut. Jag anser att många finansavdelningars största utmaning är att kunna förstå trender. Effekten av olika trender kommer att synas långt senare, men man kan inte vänta med att fatta de bästa besluten utan måste förstå vart vi är på väg långt tidigare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094