23948sdkhjf

Maskinia stuvar om i Värmland

Maskinia avslutar återförsäljaravtalet med WTP Maskin i Värmland och tar i stället över försäljningen i egen regi med utgångspunkt från kontoret i Uddevalla. Servicen kommer fortsatt att skötas av auktoriserade serviceverkstaden Värmlands Maskinservice, VMS, i Sunne.

Enligt Maskinias vd Fredrik Holmquist har Maskinia utvecklats starkt under de senaste tio åren, något han kopplar till en kraftfull satsning på eftermarknaden och på lokal närvaro i form av såväl försäljningsställen som serviceverkstäder runt om i landet.

Närmast aviseras en större satsning på Värmlands säljdistrikt där företagsledningen gör bedömningen att det finns stora möjligheter att öka försäljningen om den görs i egen regi.

Ansvarig för försäljningen blir den erfarne säljaren Mattias Carlsson som blir den fortsatta kontaktpersonen för både befintliga och nya kunder i länet för väletablerade varumärken som Doosan, Case och Bergmann.

I år firar vi på Maskinia 30 år som generalagent för Doosan samt tio år som generalagent för Case. Inte nog med att vi nu kan erbjuda en större närhet i Värmland så kan vi även presentera nya serier av hjullastare, bandgrävare och hjulgrävare från både Doosan och Case. De möter de senaste miljökraven, är driftsäkra, bränslesnåla och effektiva, säger Fredrik Holmquist.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093