23948sdkhjf

Vd-skifte i Trimtec

Robert Nyberg tar 1 september över vd-stolen i Trimtec. Han kommer närmast från en tjänst som Sales and Business Development Manager på Flir systems i Täby.

De högteknologiska produkter och lösningar som efterfrågas mer och mer av Trimtecs kunder inom bland annat laserscanning och GNSS, ligger helt rätt i tiden för många marknadssegment, säger Robert Nyberg.

Efter att ha arbetat i mer än 25 år inom teknik- och funktionsområden inom marknad, sälj, service och uthyrning har jag en del erfarenhet att tillföra inom bland annat kopplingen digitalisering och industriell produktion. Fokus på affärsutveckling och tillväxt är också två områden som har gått som en röd tråd genom arbetslivet.

Robert Nyberg efterträder Peter Hammarbäck som behåller uppdraget som vd på Building Point Scandinavia.

– Efter 15 år som vd känns det som ett naturligt steg att lämna över rodret i Trimtec till Robert. För mig känns det inspirerande att få fokusera på Trimtec-gruppens utveckling i stort och speciellt Building Point som vi lanserade under 2020, som är vår satsning inom bygg där vi paketerar både hård och mjukvara med ”BIM”-modellen i fokus, säger Peter Hammarbäck.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109