23948sdkhjf

Entreprenör säljer maskiner

Delvators nya säljare kan sina maskiner – och får nära hem när han nu får ansvar för Dalarna och Värmland.

Nu i september ansluter ännu en säljare till Delvators tio personer starka team.

Jimmy Arvidsson blir ansvarig säljare av Hitachis entreprenadmaskiner i Dalarna och Värmland – ett distrikt som passar honom väl eftersom han bor vid södra dalgränsen.

Nu inleder jag mitt nya arbete med att successivt presentera mig för Delvators Hitachikunder. Det ska bli kul att lära känna företagen och entreprenörerna och få en bild över området, säger han i ett pressmeddelande

Jimmy Arvidsson är uppvuxen i Skinnskatteberg och han är knappast främmande för entreprenadmaskiner. Enligt Delvator har han varit både entreprenör, maskinägare och arbetsledare. Nu ställer han alltså in siktet på att sälja maskiner i stället.

–  Jag har funderat ett tag på att arbeta mer med försäljning och nu när möjligheten infann sig, ser jag verkligen fram emot det. Att dessutom få arbeta med Delvator som har ett så starkt varumärke som Hitachi är extra intressant. Som entreprenör själv tror jag nog att jag kan få fin kontakt med kunderna och en god förståelse för deras behov, säger Jimmy Arvidsson.

Enligt Delvator har nyrekryteringen god kunskap om just Hitachis entreprenadmaskiner, speciellt hjullastare och grävare.   

– Det räcker man tittar på maskinerna, så märker man att det är kvalitetsprodukter. Jag har fått möjlighet att testa de nya serie-7 modellerna och det var otroligt kul. De är verkligen fina, säger Jimmy Arvidsson.

Enligt Delvators vd Jonas Coltén gör Jimmy Arvidssons långa erfarenhet av entreprenadmaskiner och goda kundförståelse att man nu kan täcka upp med bra expertis och möta en öka efterfrågan i området.

– Jag är övertygad om att han kommer att stärka vår marknadsposition och skapa nya möjligheter i vår verksamhet, säger han i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125