23948sdkhjf

Små robotar och slimmade instrument

Blinken Tools AB vill visa upp ett tvärsnitt av sin produktportfölj när det vankas entreprenadmässa i Göteborg i oktober.

Vi kommer under Entreprenad Live att visa upp en del av vårt breda sortiment av innovativa kvalitetsprodukter, säger vd Christer Åslund i en kommentar.

Blinken tar bland annat med sig Tinymobilerobots Tinypremarker, en utsättningsrobot som uppges ha hög precision. Den lilla roboten utför markeringar och utsättningar inom landmätning, utsättning på väg, parkeringar med mera.

Christer Åslund lyfter också fram Sokkias GNSS mottagare GCX3, som också visas upp på mässan.

Enligt honom är det en favorit hos anläggningsföretagen, en lätt och smidig utrustning som ska vara enkel att använda för att göra egna utsättningar och inmätningar på arbetsplatsen.

Topcons RL-H5A Laser finns också med i Göteborg. Enligt Blinken har lasern en modern, slimmad design som uppfyller de ökade kraven på arbetsplatsen gällande driftsäkerhet, räckvidd och noggrannhet, Christer Åslund noterar också att RL-H5A är utrustad med lutningsfunktion.

På mässan kommer Blinken också att visa laserinstrument från Topcon, instrument för GNSS och Surveying från Sokkia, markradarsystem från GSSI och UAV drönare från DJI Entreprise.

Blinken Tools säljer och distribuerar mätinstrument. Huvudkontoret finns i Karlstad men företaget har dessutom försäljnings- och servicekontor i Sollentuna och Mölndal, och bedriver försäljning även i södra Sverige.

Blinken Tools finns i monter 618.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Spänd väntan och viktiga besked på veckans lista!
Märsta Förenade i nytt uppdrag
JVAB styr om – ny vd och nya arbetschefer
Säkerhetsförvärv för Epiroc
Kortlivad järnvägsentreprenör i konkurs - 11 drabbas
Megatransport på 200 ton
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094