23948sdkhjf

Nytt och uppdaterat från Sitech

Sitech utlovar spännande nyheter och funktioner när det vankas mässa i oktober.

Sitech finns på plats när Entreprenad Live slår upp portarna 14-16 oktober.

Företaget uppger att man kommer att fokusera på flera olika delar av sitt stora sortiment, produkterna som presenteras är: Earthworks Maskinstyrning, LPM Vågsystem & Automatik, Business Center, Stratus Drönare, Vägning och Laser, Manburen SPS-utrustning, GNSS och totalstationer.

Trimble Stratus är en molnbaserad kartläggnings- och analysplattform som gör det enkelt att använda drönare. Det är en plattform där man kan mäta, rapportera eller exportera data till exempelvis Trimble Business center.

Trimble Earthworks 2.0 har genomgått en rad uppdateringar som enligt Sitech innebär flera nya smarta funktioner. Flera nya funktioner som kan integreras i Earthworks är till exempel tillvalen LPM-vågsystem och Automatik som nu finns till ännu fler maskinmodeller och AR-augmented reality, som är en nyhet som Sitech tänker berätta mer om på mässan.

I montern kommer man också att visa Spectras produktserie av precisionslaser där företaget noterar att man har allt från enkla krysslasrar till mer avancerade tvåfallslasrar.

Sitech ställer ut i monter 406.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078