23948sdkhjf

Stenhård lista!

Företagstätt på veckans mest-lästalista! Cementa, Jula, LBC, Svevia, Jula och SGU fajtas i toppen! Men, vad klickades allra mest? Svaret finns här!


Foto: LBC Frakt

1: LBC Frakts vd: "Jag insåg att jag inte är odödlig". I tio år har Lars Reinholdsson drivit värmländska LBC Frakt. Det sociala engagemanget har präglat hans utveckling av verksamheten och än är man inte i mål. Läs mer här!

Foto: Jula

2: Jula Logistics och Falköpings kommun gör en gemensam storsatsning för att utveckla Skaraborg som ett logistiknav för järnvägsrelaterade transporter. Jula investerar 250 miljoner i lager – skapar 100 arbetstillfällen. Läs mer här!

Foto: Cementa

3: Samverkan krävs för att lösa cementkrisen. Ska vi ha en tryggad cementförsörjning i Sverige så är en långsiktig drift vid Slitefabriken helt central, säger Karin Comstedt Webb på Cementa. Hon betonar också att det krävs god samverkan med politiken och myndigheter för att lösa den uppkomna cementkrisen. Läs mer här!

Foto: Cementa

4: Inga svenska alternativ till Cementa. Nej, inga andra kända svenska fyndigheter av kalksten kan ersätta den kalkråvara som kommer från Cementas kalkproduktion i Slite. Det menar SGU. Läs mer här!

Foto: Svevia

5: Driftchefen om Svevias framfart. Under senaste tiden har det rapporterats mycket om Svevias erhållna uppdrag från Trafikverket. Självklart vill vi höra mer om det - och har pratat med Olle Öberg, chef för division Drift som är den division i bolaget som sköter Svevias samtliga kontrakt för drift och underhåll av vägar. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109