23948sdkhjf

Den fjärde i år och den åttonde i Småland

Hydroscand fortsätter sin expansion.

Bara i år har man hunnit öppna tre nya butiker och på Luciadagen är det dags för årets fjärde enligt ett pressmeddelande ska även Tranås få en Hydroscandbutik.

Det känns bra att vi nu kommer närmare våra kunder i Tranås och dessutom öppnar upp i en lokal som många redan förknippar med hydraulik. Etableringen i Tranås innebär att vi kan öka servicegraden och tillgängligheten i Småland ytterligare, säger Johan Dahlberg, regionchef Jönköping på Hydroscand, ipressmeddelandet.

Tranåsbutiken, som blir Hydroscands åttonde i Småland, ska bli ett komplement till butikerna i Vetlanda, Nässjö, Jönköping och Mjölby. Kunderna ska också få ta del av Hydroscands mobila slangservice, som utgår från Jönköping.

– Vi jobbar hårt för att anpassa sortimentet för lokala behov och vi kommer att vara lyhörda inför lokala kundönskemål. I Tranås-butiken kommer vi utöver vårt ordinarie produktutbud, även att erbjuda ett sortiment av lager, tätningar samt transmission och filter. Det är lokala behov som vi har uppmärksammat i våra närliggande butiker i Nässjö och Vetlanda, säger Johan Dahlberg.

Butiken får en area på 300 kvadratmeter, till det kommer ett lager.

Platschef blir Sören Åkesson och Tomas Jonsson, som har rekryterats som regionsäljare för Jönköping och södra Östergötland, kommer att utgå från butiken i Tranås.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093