23948sdkhjf

BDX blir av med sin vd

BDX vd Fredrik Persson avgår som vd på BDX, i veckan tillträdde vice vd och CFO Catrin Ingvarsson som tillförordnad vd.

Efter många spännande år som VD i BDX tjänst, där jag fått förmånen att arbeta med och lära känna fantastiska personer bland medarbetare,  medleverantörer och kunder, är nu tiden mogen för mig att lämna stafettpinnen vidare. Norrbotten och övriga norra Sverige är i startgroparna att leda en nästintill teknisk revolution inom många områden, med många spännande projekt inom skilda branscher. Därför är tiden perfekt att lämna över till nästa ledare som ska ta BDX in i framtiden, säger Fredrik Persson i ett pressmeddelande.

Roger Åström, styrelseordförande i BDX Företagen AB, uppger i pressmeddelandet att han anser att Fredrik Persson gjort ett fantastiskt arbete och utvecklat BDX till ett modernt och lönsamt företag.

– Han har levt upp till de högt ställda krav som vi ifrån styrelsens sida har ställt på god affärsmässighet och ekonomisk utveckling i företaget.

– Från styrelsens sida vill jag tacka Fredrik för hans mycket goda arbete i BDX Företagen AB och önskar honom all lycka i hans framtida gärning.

Enligt Fredrik Persson kommer han under en övergångsperiod att vara tillgänglig för att bistå i såväl stort som smått vid överlämning till sin kommande efterträdare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094