23948sdkhjf

Rekord för Entreprenad Live

Entreprenad Live slog till med publikrekord när branschens första mässa på flera år gick av stapeln.

Entreprenad Live stängde mässportarna i lördags, efter tre intensiva dagar.

Arrangörerna Peter Eriksson och Hans-Erik Kristensson pustar ut efter flera års hårt arbete och när det är dags för dem att summera arrangemanget ser de bara ljuspunkter – med 14 000 besökare och över 200 utställare.

–När mässan avslutades under lördagen var det många som passerade förbi och tackade för en välgjord och väldigt bra mässa. Många sa faktiskt att det var den bästa mässan de deltagit på med många och rätt besökare säger Peter Eriksson.

– Det värmer mig och Hans-Erik. Vi har kämpat väldigt hårt under pandemin för att hitta nya lösningar och kontinuerligt kommunicera med branschen.

Entreprenadbranschen har fått vänta länge på att mötas, pandemin har haft alla typer av publika arrangemang i ett järngrepp och arrangörerna tvingades skjuta upp Entreprenad Live flera gånger.

–Vi bestämde direkt att det här problemet skulle vi satsa oss ur. Under perioden har vi flyttat mässan tre gånger, investerat i digitala lösningar och försökt hitta nya lösningar för våra kunder. Många andra arrangörer märker vi har dragit ner på verksamheten och slutat utveckla och kommunicera, det tror vi inte fungerar, säger Peter Eriksson.

Målet har alltid varit att en dag kunna ta emot både utställare och besökare.

–Vi har aldrig tvivlat på att genomföra Entreprenad Live, men är faktiskt lite imponerade över att den absoluta merparten av utställarna har hängt med i svängarna och litade på oss, säger Peter Eriksson.

– För oss var det rätt enkelt. Vi fick inte arrangera mässor, när sedan restriktionerna släpptes så var det vår skyldighet att genomföra Entreprenad Live.

Det hårda arbetet bar alltså frukt och nu blickar man i stället framåt mot 2022.

– Då är vi tillbaka i Skåne och Ring Knutstorp. Vi har faktiskt redan kommit en bra bit på vägen och innan vi reste till Göteborg hade vi redan bokat upp ungefär hälften av all monteryta och många har tillkommit under de här dagarna i Göteborg, säger Peter Eriksson.

Fastnade du på bild under mässan? Kolla i bildspelet nedan! Foto: Ulrika Andersson

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora affärer på veckans lista!
Gammal bro ska ta steget in i framtiden
Nio av tio byggen har problem med arbetsmiljön
Han blir ny chef på WSP
Ny rapport: Framtidens mineralbehov kan täckas utan djuphavsbrytning
Här är domen för Kaunis Iron
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.235