23948sdkhjf

Sugen säljare till Stockholm

Delvators nya säljare har äntligen hamnat på rätt plats. – Jag har velat sälja maskiner länge.

Tomas Åhrberg blir ny säljare på Delvator i Stockholm.

Han har arbetat som säljare sedan 2014, bland annat på Oilquick och Granzow.

Tidigare i livet har han varit både lastbilschaufför och maskinförare och det var det stora maskinintresset som väckte hans intresse när Delvator sökte folk.

Jag har velat sälja maskiner länge, säger Tomas Åhrberg i ett pressmeddelande.

Och att få möjlighet att arbeta med ett varumärke som Hitachi där kundnöjdheten är så stor är ju bara toppen. Och efter att jag haft kontakt med folk på Delvator länge, visste jag ju också vilket härligt gäng det är. Jag tror jag kommer att trivas perfekt, fortsätter han.

Tomas är en erfaren säljare med en bredd och ett driv som tilltalar. Hans stora intresse för maskiner och försäljning kommer hjälpa oss att utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Jonas Coltén, vd på Delvator, i samma pressmeddelande.

Tomas Åhrberg är född och uppvuxen i Uppsala. Numera bor han strax utanför stan med hustru och två barn och fritiden ägnas bland annat åt golf och familjens alla hobbies.

Det blir inte många timmar över efter jobbet och familjens alla sportaktiviteter; fotboll, innebandy, hockey, dans, golf och gymnastik står ofta på schemat, säger Tomas Åhrberg, som började sitt nya jobb den första november.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094