23948sdkhjf

Hon blir ny vd i Ramboll Sverige

Vid årsskiftet kliver Anette Seger in i rollen som vd för Ramboll Sverige. Hon efterträder Niklas Sörensen som varit vd sedan 2016.

Anette Seger kommer närmast från uppgiften som högsta chef för Rambollkoncernens internationella verksamhet Water. Med i bagaget finns också mer än 25 års erfarenhet av den svenska marknaden. Ett uttalat fokusområde är att utveckla långsiktiga kundsamarbeten.

– Sverige är en viktig marknad för Ramboll där vi ser möjligheter för fortsatt tillväxt. Jag tycker att Anette Seger passar mycket bra för att leda denna verksamhet och utveckla vår marknadsposition i Sverige. Hon är en kapabel ledare som sätter kunden i främsta rummet och hon har en utvecklad förmåga att samarbeta i många olika typer av sammanhang, säger Mathew Riley, Group Chief Operations Officer på Rambollkoncernen.

Den svenska verksamheten består av 1 900 ingenjörer och konsulter. Bolaget erbjuder hållbara tjänster till både privat och offentlig sektor, till exempel inom stadsbyggnad, transport och miljö.

– Med en bred bakgrund inom flera olika delar av svensk industri och mina erfarenheter från Ramboll Water tror jag att jag kan bidra dels med en förståelse för marknaden i Sverige och dels med internationella perspektiv och förmågan att samarbeta över landsgränser, säger Anette Seger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078