23948sdkhjf

Arctic Infra satsar i Boden

Arctic Infra öppnar i dagarna ett nytt kontor i Boden. Kontoret blir bland annat utgångspunkt för Mikael Norman som utsetts till arbetschef för affärsområdet Mark och Infrastruktur.

Mikael Norman har varit verksam i entreprenadbranschen i mer än 20 år. Han kommer närmast från Veidekke Entreprenad och har verkat som arbetschef sedan 2005.

– Jag tror att framtiden är ljus, inte bara för Arctic Infra som bolag, utan även för hela Norrbotten som region. Vi har alla möjligheter att växa oss större och bättre, säger Mikael Norman.

Mikael Norman har under sin karriär huvudsakligen arbetat i Norrbotten och har bred erfarenhet av projekt inom anläggning och infrastruktur.

– Vi har haft ögonen på Mikael en längre tid och det är en drömrekrytering för oss. För att möta regionens framtida behov av entreprenadarbeten behöver vi kompetenta och erfarna arbetschefer. säger Mikael Johansson, vd på Arctic Infra.

Mikael Norman ersätter Daniel Isaksson som i stället kan fokusera på utvecklingen av affärsområdet Drift och Underhåll som företaget presenterade i våras.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094